Info Digitale Overheid

Tegenwoordig kunt u van alles regelen via het internet. Ook uw contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van belastingen en toeslagen, het regelen van zorg, werk zoeken, uw rijbewijs verlengen, een AOW aanvragen en een verkeersboetes betalen. Hiervoor heeft u een DigiD nodig en moet u kunnen werken met een computer, tablet of smartphone. Veel mensen vinden dit lastig.

Kunt u wel wat hulp gebruiken of kent u iemand die hulp nodig heeft? Kom naar het IDO in de Bibliotheek. Wij denken mee en geven informatie. Ook kunnen we een afspraak voor u maken met een organisatie die u verder helpt. De vrijwilligers van het Informatiepunt Digitale Overheid zijn er elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Heeft u vragen? U kunt ons ook bellen of mailen, onze contactgegevens staan onderaan deze pagina. Ook vind u meer informatie op onze website:  https://www.bibliotheeksalland.nl/leren/informatiepunt-digitale-overheid.html

Contact

Bibliotheek Salland - locatie Ommen

Chevalleraustraat 6
7731 EE Ommen