JOGG gemeente

Inleiding

In 2012 is de gemeente Ommen gestart met de JOGG-aanpak. JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht. Naar aanleiding van het akkoord ‘Samen Fitter Verder’ is in 2020 is de nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze samenwerking loopt tot en met 31 mei 2023. Het plan van aanpak Is onderdeel van het overkoepelende sport- en preventieakkoord Samen Fitter Verder! en kader stellend voor de uitvoering van de JOGG-aanpak en de leefstijl thema’s uit het akkoord ‘Samen Fitter Verder’.  Dit plan van aanpak is gericht op het behalen van doelen, namelijk het realiseren van meer inwoners met een gezonde leefstijl in een gezonde omgeving.

Aanbod

Wil jij met één van de gezondheidsthema's aan de slag op jouw school? Wil je het aanbod in de sportkantine graag wat gezonder zien, vind jij het tijd dat de openbare speeltuiten rookvrij worden of heb jij andere ideeen om de omgeving van de kinderen uit de gemeente Ommen nog gezonder te maken?

Neem dan contact op met de JOGG - regisseur van de gemeente Ommen via nienke.weijdeman@ommen.nl om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Video

Facebook