Uit Bus Vechtdal

Er op uit met de Uit Bus Vechtdal
Stichting Uit Bus Vechtdal organiseert wekelijks een aantal leuke en interessante uitstapjes voor ouderen (55+sers). Ook u kunt daaraan mee doen en gezellig samen met anderen op stap gaan. Wij halen u thuis op, helpen u bij in- en uitstappen en brengen u ook weer thuis.

Voor wie is de Uit Bus Vechtdal?
De Uit Bus Vechtdal is er voor iedereen die het leuk vindt er af en toe op uit te gaan. Bijvoorbeeld omdat u geen eigen vervoer heeft, of niemand kent die mee kan gaan. Ook voor mensen die moeilijk ter been zijn, of snel moe zijn of liever niet alleen op pad gaan, is de Uit Bus Vechtdal een goede en gezellige oplossing. Tijdens de dagtocht helpen vrijwilligers u met in- en uitstappen en bij verdere begeleiding.

Waar gaat de reis naar toe met de Uit Bus Vechtdal
Wij bieden allerlei soorten uitstapjes. Met een groep gaat u naar een museum of tuincentrum. Of lekker winkelen in een leuk dorp of stadje. Wat dacht u van een mooie zomerse rondrit, waarbij we onderweg lekker aardbeien eten? Ook gaan we regelmatig de grens over, naar Duitsland. Soms lunchen we of gaan we samen warm eten. En we drinken vaak koffie.

Wat kost de Uit Bus Vechtdal? 
Er zijn geen lidmaatschapskosten. U betaalt, naast de kostprijs voor de rit, die we duidelijk vermelden op ons programma, alleen de kosten voor entree, de consumpties en het eventuele eten. De kosten zijn zo laag dankzij de inzet van vrijwilligers.

Wilt u mee met de Uit Bus Vechtdal? 
U kunt zich inschrijven voor één van onze dagtrips door te bellen met 06 – 17 07 59 52 op de dinsdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Of mailen naar secretaris@bbvechtdal.nl Wij sturen u elke twee maanden het programma met alle uitstapjes. Voor meer informatie: bezoek onze website www.bbvechtdal.nl

Contact